Política de protecció de dades

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

*RESPONSABLE DEL FITXER.

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) i de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI), s’informa als Usuaris i aquests consenten expressament que les dades de caràcter personal que ens facilitin a través de la present pàgina web www.freshpizza.es (des d’ara, la pàgina web), siguin incorporats al fitxer de “USUARIS WEB “, responsabilitat de BAKER VALLES SL amb domicili social al C / Tagomago, 10 08192 Sant Quirze del Vallès, Barcelona, qui garanteix el ple compliment de la normativa vigent en cada moment en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

*FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES DADES PERSONALS.

La vista a aquesta pàgina web no suposa que l’usuari estigui obligat a facilitar cap informació sobre si mateix. FRESHPIZZA informa als Usuaris i aquests consenten expressament que les dades personals que voluntàriament subministrin a FRESHPIZZA en emplenar el formulari de registre ubicat a la pàgina web siguin tractats per complir amb les obligacions legals i contractuals assumides enfront de aquests usuaris, en particular per gestionar la lliurament de la seva comanda, així com per a l’enviament de comunicacions comercials, fins i tot per mitjà de correu electrònic o mitjans electrònics equivalents com ara SMS a telèfons mòbils, sobre els productes i / o serveis oferts per la cadena FRESHPIZZA, així com per adequar les nostres ofertes comercials a les seves preferències, a partir de l’estudi i segmentació de la informació personal i comercial que consta en els nostres fitxers com a conseqüència del seu accés a la web, fins i tot mitjançant enquestes especialment dirigides, tractant-se no obstant els mateixos en qualsevol cas en la forma i amb les limitacions i drets que recull la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal dins el marc establert per la legislació espanyola. Si l’usuari no vol rebre informació comercial pels mitjans descrits anteriorment podrà enviar un correu electrònic a info@freshpizza.es.

En el moment de procedir a la recollida de les dades s’indicarà el caràcter voluntari o obligatori de les dades objecte de recollida. La negativa a proporcionar les dades qualificades obligatòries suposarà la no prestació o la impossibilitat d’accedir al servei per als que eren sol·licitats. Les dades obligatòries que l’Usuari ha de facilitar a FRESHPIZZA per poder registrar-se en la web, així com per realitzar comandes a través de la pàgina web són: nom d’usuari, contrasenya, telèfon, adreça postal, adreça de correu electrònic (e-mail).

 

En el cas que s’hagi optat per sol·licitar una comanda sense registrar-se, FRESHPIZZA informa que les dades que voluntàriament proporcionin els usuaris seran incorporades a un fitxer automatitzat propietat de FRESHPIZZA i seran tractades amb l’única finalitat de gestionar correctament les seves comandes i millorar l’atenció durant el desenvolupament del mateix. En el present cas es sol·licitaran les dades imprescindibles per a la correcta gestió de les comandes (adreça postal per al lliurament de la comanda i telèfon de contacte), la negativa a proporcionar aquestes dades implicarà la impossibilitat d’accedir al servei per als que eren sol·licitats.


* RESPONSABILITAT DE L’USUARI.

Es prohibeix a l’usuari incloure en els camps de text lliure de la pàgina web dades de caràcter personal de terceres persones, així com dades personals relatives a ideologia, afiliació sindical, religió, creences, origen racial, salut i vida sexual. En el cas que l’usuari incompleixi aquesta obligació, respondrà davant FRESHPIZZA i davant els tercers dels danys i / o perjudicis que es poguessin ocasionar amb motiu de l’esmenta’t incompliment.

L’accés als serveis, productes, continguts o el registre en qualsevol dels formularis de sol·licitud de dades personals existents a la nostra web home es realitzarà sota la més completa responsabilitat dels usuaris. En el cas que es tracti de menors d’edat o incapaços, es realitzarà a la sencera responsabilitat dels seus pares, representants o tutors legals, i aquests en tot cas, acompanyar, supervisar o prendre les precaucions oportunes durant la navegació d’aquells per les pàgines web.

Igualment s’informa per part de FRESHPIZZA, de la impossibilitat de realitzar comprovacions sobre la veracitat i exactitud de les dades personals proporcionats, per la qual cosa recomana per als casos de tals actuacions que supervisin el procés de registre dels seus fills o tutelats. Si és el cas, FRESHPIZZA, gestionarà les sol·licituds derivades de l’exercici, pels pares o tutors, dels drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició de les dades dels menors o incapaços, sense perjudici que pot posar-se en contacte amb nosaltres per realitzar les advertències que consideri oportunes, per qualsevol dels mitjans ja referenciats.

Així mateix, l’usuari s’obliga a mantenir indemne a FRESHPIZZA davant de qualsevol reclamació que pugui ser interposada contra aquest (especialment, en cas d’obertura de qualsevol tipus d’expedient per l’AEPD) per l’ incompliment per l’Usuari de les obligacions recollides en la aquesta política de privacitat, així com en la legislació vigent en cada moment en matèria de protecció de dades personals i accepta satisfer l’import al qual, en concepte de sanció, multa, indemnització, danys, perjudicis i interessos pugui ser condemnat FRESHPIZZA, incloent honoraris d’advocats, amb motiu de l’esmentat incompliment.

*DRETS D’ACCÉS, RECTIFICACIÓ, CANCEL·LACIÓ I OPOSICIÓ.

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 del 14 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal el client o usuari queda igualment informat sobre la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes establerts en la legislació vigent, sent BAKER VALLES SL el responsable del fitxer automatitzat i es podrà dirigir per escrit, indicant al sobre “Protecció de dades” al Departament d’atenció al Client de BAKER VALLS S.L. amb domicili social al C / Tagomago, 10 08192 Sant Quirze del Vallès, Barcelona, o bé mitjançant correu electrònic a la següent adreça: info@freshpizza.es

*SEGURETAT DE LES DADES PERSONALS.

FRESHPIZZA es compromet al compliment de la seva obligació de secret respecte de les dades de caràcter personal dels usuaris i del seu deure de guardar-los, i adoptarà les mesures d’índole tècnica i organitzatives necessàries que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal i evitin la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, atès l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats, tant si provenen de l’acció humana o del medi físic o natural.

Política de cookies

POLÍTICA DE COOKIES DE FRESHPIZZA.

En www.freshpizza.es utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències mitjançant l’anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.
En qualsevol cas, pots exercir el dret a bloquejar, eliminar i rebutjar l’ús de cookies en tot moment. A continuació l’expliquem què és una cookie, quines cookies fem servir en Freshpizza i com pots modificar la seva configuració.

¿QUE  SÓN LES COOKIES?

Una cookie és un fitxer que es descarrega a l’ordinador / smartphone / tablet de l’usuari en accedir a determinades pàgines web per a emmagatzemar i recuperar informació sobre la navegació que s’efectua des d’aquest equip.
En www.freshpizza.es utilitzem les cookies pròpies i de tercers que es detallen a continuació:

• Cookies analítiques: Són necessàries per al seguiment i anàlisi estadística del comportament del conjunt dels usuaris. Per això, fem servir galetes de dos tercers: Google Analytics (Ens permet conèixer informació sobre el nombre de visites, pàgines o seccions visitades, temps de navegació, llocs visitats abans d’entrar en aquesta pàgina, detalls sobre els navegadors usats, etc. L’objectiu és poder desenvolupar informes estadístics sobre el trànsit del lloc web, l’audiència total i l’audiència en una determinada campanya publicitària)
• Cookies publicitàries: Són necessàries per a la gestió dels espais publicitaris en base a criteris com la freqüència en què es mostren els anuncis.
• Cookies estrictament necessàries per a la prestació de determinats serveis sol·licitats expressament per l’usuari: Sense aquestes cookies, l’usuari no podria rebre correctament els nostres continguts i serveis. Es tracta per exemple de la informació de sessió, registre, dades del carret de compra, dades per distingir els serveis gratuïts dels serveis de pagament, etc.

¿COM  ES PODEN DESACTIVAR?

Pot triar quines cookies vol que funcionin en aquest lloc web mitjançant la configuració del seu navegador. A continuació us expliquem com fer-ho en els següents navegadors:

• Deshabilitar cookies a Google Chrome
• Deshabilitar cookies a Internet Explorer 7 i 8 o ha Internet Explorer 9
• Deshabilitar cookies a Firefox
• Deshabilitar cookies al Safari